Πόρσα Ουίλιαμς: Σε σχέση με τον πρώην άντρα της συμπρωταγωνίστριας της - Δείτε τη φωτογραφία

Πόρσα Ουίλιαμς: Σε σχέση με τον πρώην άντρα της συμπρωταγωνίστριας της - Δείτε τη φωτογραφία

Η ηθοποιός αναφέρει πως δε νιώθει τύψεις, καθώς δεν είναι φίλες

porscha_williams
porscha
Την αποκάλυψη ότι βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην άντρα της συμπρωταγωνίστριας της έκανε μέσω του Instagram η ηθοποιός του σόου «The Real Housewifes of Atlanta», Πόρσα Ουίλιαμς.

Τη Δευτέρα, μέσω μίας φωτογραφίας που ανέρτησε, η ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση ότι είναι ζευγάρι με τον Σιμόν Γκουομπάντια, τον πρώην άνδρα της Φαλύν Γκουομπάντια. Το πρώην ζευγάρι, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στο σόου πριν ένα περίπου μήνα, ανακοινώνοντας επίσημα τον χωρισμό του μετά από δύο χρόνια γάμου.



Κλείσιμο
Η Πόρσα Ουίλιαμς στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέρτησε εξηγεί ότι βρίσκεται σε μία πολύ χαρούμενη φάση της ζωής της και κατανοεί ότι για κάποιους η σχέση της θα αποτελέσει έκπληξη, αλλά δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ.




Συγκεκριμένα, γράφει: «Η σχέση μας ξεκίνησε πριν από ένα μήνα – ναι είμαστε τρελά ερωτευμένοι. Ξέρω ότι είναι γρήγορο, αλλά ζούμε τη ζωή κάθε μέρα στο έπακρο. Επιλέγω την ευτυχία κάθε πρωί και κάθε βράδυ. Διώχνω όλη την αρνητική ενέργεια και επικεντρώνομαι μόνο στις θετικές επιθυμίες. Με κάνει τόσο χαρούμενη και για μένα, αυτό μετράει πλέον.

Για όλους εσάς που χρειάζεστε αποδείξεις, ο Σιμόν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον προηγούμενο γάμο του τον Ιανουάριο. Δεν είχα καμία σχέση με την κατάθεση διαζυγίου τους. Αυτό είναι μεταξύ των δύο. Η Φαλύν και εγώ δεν είμαστε φίλες και το διαζύγιο του Σιμόν έχει διευθετηθεί. Η σχέση μας είναι ένα θετικό, αγαπημένο βήμα μπροστά στη ζωή όλων».


Δείτε τη φωτογραφία:






Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα την θυμάμαι πάντα χαρούμενη» λέει η δασκάλα της Κάρολαιν

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά την Πέμπτη η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Νεκρή 85χρονη από φωτιά στο διαμέρισμά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης