Η Κάτια Ζυγούλη εξομολογείται: «Άφησα τον εαυτό μου για τα παιδιά»
Το πρώην μοντέλο μίλησε για την μητρότητα και πως επηρέασε τη ζωή της
H Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Love It και παραχώρησε συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου. Το πρώην μοντέλο μίλησε για την μητρότητα και για το πώς είναι η κατάσταση στο σπίτι με τονΣάκη Ρουβάκαι τα τέσσερα παιδιά τους.
Όπως παραδέχτηκε άφησε τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα, καθώς είχε αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα και την ανατροφή των παιδιών της. «Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα. Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ».
Όσον αφορά την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, δήλωσε πως στο παρελθόν ήταν αρκετά φοβισμένη, λέγοντας: «Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση και σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο τρόπο, ότι αυτά που απασχολούν τον κόσμο εκεί έξω είναι και οι δικές μου αγωνίες».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.