Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ η Κάτια Ζυγούλη - Το Open «φλερτάρει» την Ιωάννα Λίλλη

Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ η Κάτια Ζυγούλη - Το Open «φλερτάρει» την Ιωάννα Λίλλη

Τα κανάλια προετοιμάζονται για την τελική ευθεία μετά το Πάσχα και τα «κλεισίματα» της επόμενης σεζόν πριν να είναι αργά

zigouli
Αγαπητοί, καλησπέρα σας. Λυσσάξατε με το κουίζ εχθές, σας μεταφέρω την αγανάκτηση του messenger μου. Σας θέλω πιο ψύχραιμους... Αλλωστε όλα αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Προς τι η βιασύνη και η αντάρα; Μην μου αγχώνεστε, αρκετά περνάμε. Ας προχωρήσουμε γιατί σήμερα είμαστε αρκετά δυνατοί, με πολλά και καυτά τηλεοπτικά νέα.

Η αλήθεια είναι ότι ο αέρας της Αγίας Παρασκευής της πηγαίνει... Να είναι τα πεύκα; Να είναι η σταθερότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Κάτι είναι σίγουρα και, όπως όλα δείχνουν, η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει μία ακόμη εκπομπή, μετά τις “Ιστορίες μόδας” στην ΕΡΤ. Η νέα εκπομπή, η οποία ανήκει στην κατηγορία “ευ ζην”, δεν πέρασε ακόμη από το ΔΣ για την τελική έγκριση, είναι όμως θέμα χρόνου να γίνει. Εχουν προηγηθεί πάντως κάποιες κρίσιμες συσκέψεις κατά τις οποίες ψαλιδίστηκε σημαντικά το κόστος, το οποίο αρχικά ήταν μάλλον προκλητικά υψηλό. Μετά το απαραίτητο κουτσούρεμα λοιπόν, η Κάτια, η οποία είναι στα καλύτερά της, ετοιμάζει το νέο τηλεοπτικό βήμα της.

aslanidou


Μένουμε λίγο ακόμη κι εμείς στα πεύκα, καθώς και εμείς με εξαίρεση μικρές αλλεργίες, περνάμε καλά. Ετσι λοιπόν μαθαίνουμε πως ετοιμάζεται πυρετωδώς το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ το οποίο θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα με κεντρική καλεσμένη την Μελίνα Ασλανίδου. Παρόντες οι περισσότεροι ηθοποιοί των ελληνικών σειρών της δημόσιας τηλεόρασης οι οποίοι, όσοι τουλάχιστον μπορούν, θα τραγουδήσουν και θα συνδράμουν την εορταστική βραδιά.

Η Ιωάννα Λίλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά με το Open για μία νέα εκπομπή, όχι καθημερινή και όπως τουλάχιστον μου λένε οι πηγές μου, το κλίμα είναι πολύ καλό. Μακάρι να ισχύει. Μια χαρά θα είναι...

Κλείσιμο
lili


Τα έλεγα χθες, τα επαναλαμβάνω και σήμερα. Δεν είναι η Κατερίνα Καραβάτου, η ξανθιά παρουσιάστρια που θα ήθελε ο ΣΚΑΪ για το “Big Brother”. Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν και παραμένει πόθος κάποιων στελεχών, τα οποία πιστεύουν πολύ στην δυναμική και τις ικανότητές της. Και αν με ρωτάτε, πολύ καλά κάνουν... Το όνομά της ξαναέπεσε στο τραπέζι αυτές τις ημέρες, όπου άρχισαν και οι συναντήσεις – συζητήσεις με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι.

Αποχαιρετά και ο Τόνι Σφήνος το “Super Market Sweep” καθώς ο κύκλος ολοκληρώνεται στο Mega τον Μάιο. Κρίμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι ο Τόνι με τόσα τσικάκια να τον κυνηγούν, όλο και κάτι θα βρει...

sfinos


Το κουίζ σήμερα δεν είναι απλά τηλεοπτικό. Είναι ερωτικό τηλεοπτικό και όταν θα αποκαλυφθεί θα ξεχάσουμε τις μεταγραφές, θα ξεχάσουμε το όνομά μας, θα χάσουμε τ' αυγά και τα Πασχάλια. Ποιο είναι το παράνομο ζεύγος σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι, το οποίο χαίρεται τον έρωτά του, κάτω από την μύτη των συνεργατών του, οι οποίοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι; Και μπαμ και μπουμ και άντε γεια!


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Πέθανε 38χρονη από κορωνοϊό - Νοσηλευόταν 58 ημέρες

Γεωργιάδης: Έχουμε πρώτη εικόνα αποκλιμάκωσης - Χαλάρωση στο λιανεμπόριο εφόσον διατηρηθεί

Πρωτομαγιά: Μεταφέρεται για την Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης