Μπαράκ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν συζητούν για την Αμερική σε μια νέα σειρά podcast

Μπαράκ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν συζητούν για την Αμερική σε μια νέα σειρά podcast

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο θρύλος της ροκ μουσικής συνεργάστηκαν με το Spotify

obama_kata_trump
O Μπάρακ Ομπάμα και ο Μπρους Σπρίνγκστιν ένωσαν τις φωνές τους για μια σειρά podcast στη δημοφιλή πλατφόρμα Spotify. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο θρύλος της ροκ μουσικής συζητούν θέματα, όπως η πατρότητα και ο γάμος, οι φυλετικές διακρίσεις και η κατάσταση της Αμερικής.

Η σειρά των 8 επεισοδίων, με τίτλο «Renegades: Born in the U.S.A.» είναι διαθέσιμη, καθώς τα δύο πρώτα επεισόδια αναρτήθηκαν σήμερα.

Στην εισαγωγή, στο πρώτο επεισόδιο, ο Ομπάμα λέει πως ο ίδιος, η οικογένειά του και φίλοι τους συζητούσαν σχετικά με τον διχασμό στις ΗΠΑ και πώς «θα βρούμε τον δρόμο για να επιστρέψουμε σε μια πιο ενωτική αμερικανική ιστορία». Ένας από τους φίλους του, περιγράφει ο Ομπάμα, «έτυχε να είναι ο κ. Μπρους Σπρίνγκστιν».

«Επιφανειακά, ο Μπρους κι εγώ δεν έχουμε πολλά κοινά», συμπλήρωσε ο Ομπάμα. «Όμως, με την πάροδο του χρόνου, αυτό που βρήκαμε είναι ότι έχουμε κοινές ευαισθησίες. Σχετικά με την εργασία, την οικογένεια και σχετικά με την Αμερική. Με τον τρόπο μας, ο Μπρους κι εγώ βρισκόμαστε σε παράλληλα ταξίδια, επιχειρώντας να κατανοήσουμε αυτήν τη χώρα, που μας έδωσε και στους δύο τόσα πολλά».

Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία στις προεδρικές του 2008 κι έκτοτε είναι φίλοι. Το podcast κυκλοφόρησε, ενώ το Spotify ανακοίνωσε ότι θα εισέλθει σε 85 καινούργιες αγορές τις επόμενες ημέρες, καθιστώντας την υπηρεσία διαθέσιμη σε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

Το Spotify προσφέρει περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια podcast στη μουσική βιβλιοθήκη του, μεταξύ άλλων αυτά με οικοδέσποινα τη Μισέλ Ομπάμα. Τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε, επίσης, μια συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνελήφθη η σύζυγος του μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο»

Μπάιντεν: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 500.000 θυμάτων της πανδημίας

Γεωργουλέας: Αποφασίσαμε με τον Λιγνάδη να λύσουμε τη συνεργασία μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης