ΗΤζένη Μπαλατσινού με μία ανάρτησή της στο Instagram έκανε γνωστό πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.
Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό, καταγγέλλοντας ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της. Δεν είναι βέβαια και η μοναδική επώνυμη που πέφτει θύμα απάτης στο διαδίκτυο αφού ειδικά τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολλοί celebrities την... πατάνε από επιτήδειους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία τους ώστε να αποσπάσουν χρήματα.
Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο Instagram:
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.