Σία Κοσιώνη: «Υποκλίνομαι στη Σοφία Μπεκατώρου»

Σία Κοσιώνη: «Υποκλίνομαι στη Σοφία Μπεκατώρου»

Το μήνυμα αλληλεγγύης της anchorwoman του ΣΚΑΪ στην Ελληνίδα Ολυμπιονίκη που αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, στο ξεκίνημα της καριέρας της

kosioni-bekatorou
Με μία ανάρτησή της στο instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο ξεκίνημα της καριέρας της, από παράγοντα της ομοσπονδίας.

Η anchorwoman του ΣΚΑΪ έγραψε: «Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο να υποκλινόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας Σοφια Μπεκατώρου που βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, δαμάζοντας πλέον και τα «μποφόρ» της ψυχή της.
Μετά από χρόνια ενοχών, που δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, που δεν μπόρεσε να το καταγγείλει, μιλάει δυνατά δίνοντας δύναμη και θάρρος σε χιλιάδες άλλες γυναίκες που επιλέγουν υπό το βάρος αμέτρητων φόβων τη σιωπή. Σοφία είμαστε μαζί σου».






Ειδήσεις σήμερα: 

Καραμανλής για ξυλοδαρμό στο μετρό: Οι κάμερες δείχνουν πεντακάθαρα τους δράστες - Θέμα χρόνου η σύλληψή τους

Ημέρα κρίσης για το λιανεμπόριο - Όλα τα σενάρια για το «click away» και το «click in shop» - Ενστάσεις από τους λοιμωξιολόγους

Καιρός - Κακοκαιρία Λέανδρος: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πού χρειάζονται αλυσίδες - Θερμοκρασίες έως -14 βαθμούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης