ΟΣπύρος Νικολαΐδης, ο Mr Hellas 2020 που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μr Universe την επόμενη χρονιά, είναι ο δεύτερος άνδρας διαγωνιζόμενος που ξεκινά στο My Style Rocks.
Ο 26χρονος παίκτης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Νικολαΐδης (@spyros_nikolaidis) στις
Από μικρή ηλικία ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται επαγγελματικά με το kick boxing.
Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και του αρέσει να μπερδεύει τα στιλ και να δημιουργεί κάτι καινούριο. Είναι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται στο My Style Rocks γιατί θα έχει τη δυνατότητα να δείξει ακόμα ένα ταλέντο του… τις στιλιστικές του ιδέες και προτάσεις.
Είναι αρκετά ανταγωνιστικός και μάχιμος. Δεν φοβάται τις γυναίκες, ούτε στο My Style Rocks, αλλά ούτε και στη ζωή του. Όταν ξεκινάει κάτι, έχει μόνο ένα σκοπό… να φτάσει μέχρι το τέλος.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.