Γιάννης Βαρδής: Θα πήγαινε στο Big Brother αν τον καλούσε ο φίλος του Χάρης Βαρθακούρης;
Ο τραγουδιστής μιλάει για την απώλεια του πατέρα του και άλλα πολλά
ΟΓιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την απώλεια του πατέρα του,την οικογένειά του αλλά και αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Big Brother.
«Μου φαίνεται τόσο παράξενο που έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια. Τον σκέφτομαι καθημερινά. Η απώλειά του είναι μεγάλη, μακάρι να ήταν εδώ. Πραγματικά λείπει πολύ και λείπει και μουσικά.
Υπάρχει υλικό ακυκλοφόρητο. Τα τραγούδια που έχω συγκεντρώσει μέχρι τώρα είναι γύρω στα 100», αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής που θα ήθελε να περάσει στα παιδιά του πράγματα που του έμαθε ο πατέρας του, όπως η ταπεινότητα.
«Ακούμε πολύ μουσική στο σπίτι. Απλώς δεν βάζω συνειδητά στα παιδιά τραγούδια δικά μου ή του πατέρα μου. Θέλω από μόνα τους τα παιδιά να ανακαλύψουν τα τραγούδια της οικογένειας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Βαρδής.
Παράλληλα, έδωσε τη δική του απάντηση για το εάν ποτέ τον καλούσε ο φίλος του Χάρης Βαρθακούρης να τραγουδήσει στο Big Brother:
«Θα του έλεγα “Χίλια συγγνώμη Χάρη μου, δεν θα ήθελα να έρθω ίσως κάποια άλλη φορά”».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.