Μέισι Τσάνελ: Το σέξι «sugar babe» της ταινίας του «Μπόρατ» έχει... «στραβώσει» με τον κωμικό!

Μέισι Τσάνελ: Το σέξι «sugar babe» της ταινίας του «Μπόρατ» έχει... «στραβώσει» με τον κωμικό!

Γιατί η εντυπωσιακή Instagram influencer πιστεύει ότι την παραπλάνησαν - Αν και δηλώνει ότι «περνάει δύσκολα», διαφημίζει τη συμμετοχή της στην ταινία

sugar
Δύσκολα περνάει το τελευταίο διάστημα η εντυπωσιακή Μέισι Τσάνελ, μια Instagram influencer-μοντέλο που συμμετείχε στο πολυσυζητημένο sequel του «Borat», υποδυόμενη τον ρόλο του «sugar babe» που αναλαμβάνει να δώσει συμβουλές dating στην «κόρη του Καζακστανού δημοσιογράφου».

Παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή της στο φιλμ δεν την εξέθεσε όσο άλλους (βλ. τον δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, που πιάστηκε με το χέρι μέσα στο παντελόνι), δεδομένου ότι η ίδια - κατά τα λεγόμενά της - ήξερε πολύ καλά ότι υποδυόταν έναν ρόλο, η σέξι ξανθιά δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι αισθάνεται... παραπλανημένη. Επίσης, η Μέισι Τσάνελ μίλησε με μάλλον αρνητικά λόγια για την εμπειρία της στο πλατό εξηγώντας ότι αισθάνθηκε άβολα κάποιες στιγμές, ιδίως στην σκηνή που η «Τουτάρ» βάζει ένα μπουκάλι μπύρας κάτω από τη φούστα της για να αποδειξει ότι μπορεί να το... ανοίξει με αντισυμβατικό τρόπο!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“High Five” @boratsagdiyev @amazonprimevideo @mariabakalovaofficial #borat2 #borat #amazon #amazonprime #amazonprimevideo #tutar #SachaBaronCohen #SachaCohen #MariaBakalova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴀᴄʏ ᴄʜᴀɴᴇʟ (@macychanelmay) στις


Η Τσάνελ εμφανίζεται στο πρώτο 20λεπτο του «Borat 2», του νέου mockumentary στο οποίο ο Σάρα Μπάρον Κοέν υποδύεται ξανά τον Καζακστανό δημοσιογράφο Borat, ο οποίος αυτή τη φορά θέλει να προσφέρει την κόρη του στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς ως «δώρo» από τη χώρα του. Στο φιλμ, η νεαρή Αμερικανή από το Τέξας είναι μια «Instagram Influencer» και «sugar baby» που προσέλαβε ο «Μπόρατ» για να διδάξει τη κόρη του πώς μπορεί να σαγηνεύσει μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#glaming up, @line204.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴀᴄʏ ᴄʜᴀɴᴇʟ (@macychanelmay) στις

Κλείσιμο


Η σκηνή ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι πολύ αστεία, με την «Τουτάρ» να εξηγεί πως ο στόχος της είναι να βρει έναν ηλικιωμένο κύριο «σχεδόν νεκρό», και την Τσάνελ να της προτείνει να βρει κάποιον που μόλις υπέστη έμφραγμα. «Ως γυναίκα πρέπει να είσαι πιο υποτακτική, πρέπει να είσαι κάπως αδύναμη» εξηγεί η Τσάνελ στη μαθητευόμενή της, όμως η νεαρή «Τουτάρ» δεν... μασάει και επιμένει με περηφάνια πως η ίδια είναι δύνατή, αφού μπορεί να «ανοίξει ένα μπουκάλι μπύρας με την μικρή της τρύπα».

Ακολουθεί φυσικά η... επίδειξη δύναμης της «Τουτάρ», την οποία υποδύεται η ξεκαρδιστική Μαρία Μπακάλοβα απο τη Βουλγαρία.




Το IndieWire επικοινώνησε με την Τσάνελ για ένα σχόλιο σχετικά με την συμμετοχή της στην ταινία, και η νεαρή star των social media δήλωσε ότι «περνάει δύσκολα» μετά την πρεμιέρα, παρά το γεγονός ότι η ίδια διαφημίζει το «Borat 2» μέσω της σελίδας της στο Instagram. «Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι νόμιζε πως το γύρισμα ήταν για μια επερχόμενη σειρά του Netflix, και ότι δεν είναι ευχαριστημένη με την σκηνή της επειδή «την παραπλάνησαν ώστε να υποδυθεί έναν ρόλο που δεν αντανακλά το ποια είναι πραγματικά». «Έχω χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ και ως ηθοποιός και μπορώ να υποδυθώ όποιο ρόλο μου δώσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανώς και σε πολλές άλλες, δεν διάβασα τα "ψιλά γράμματα". Δυστυχώς δεν έχω τα μέσα για να διαβάζω κάθε συμβόλαιο».



Η Τσάνελ επιμένει ότι γι' αυτήν η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν ξεκάθαρα ένας ρόλος και ότι δεν πίστεψε στιγμή ότι η Τουτάρ ήταν αληθινό πρόσωπο, παρά το γεγονός ότι η Μπακάλοβα δεν βγήκε στιγμή από τον ρόλο. «Σε καμία περίπτωση [δεν το πίστεψα]. Ήταν μία ακόμη ηθοποιός και πολύ ταλαντούχα, αν και αηδιάστική στο τελος».


«Αισθάνθηκα άβολα»

H Τσάνελ είπε στο «Insider» ότι επιστρατεύθηκε για το φιλμ μέσω ενός «εξαιρετικά καλογραμμένου email» που της ζητούσε να βοηθήσει «μια ξένη κοπέλα να μάθει τα μυστικά του dating στις ΗΠΑ». Συμφώνησε και ταξίδεψε ως το Ντάλας για να γυρίσει τη σκηνή μέσα σε στούντιο, όχι μέσα σε σπίτι όπως πιστεύουν πολλοί θεατές. «Με έβαλαν να υπογράψω το πιο ογκώδες συμβόλαιο που έχω δει ποτέ. Δεν είχα τα μέσα να το διαβάζω, αλλά είχαν την αίσθηση ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες».

Η influencer ισχυρίζεται ότι κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι δεν επρόκειτο για αληθινό σενάριο αλλά για κωμωδία. Σύμφωνα με την ίδια, ο Κοέν δεν εμφανίστηκε στο πλατό εκείνη τη μέρα, και παρούσα ήταν μόνο η Μπακάλοβα, που δεν βγήκε στιγμή από τον χαρακτήρα της Τουτάρ. «Ήξερα τον ρόλο μου και έτσι παρέμεινα κι εγώ στον χαρακτήρα που υποδυόμουν», λέει η Τσάνελ, και περιγράφει την Μπακάλοβα ως μια πολύ γλυκιά κοπέλα, που την αγκάλιασε πριν αποχαιρετιστούν.

Όμως η Τσάνελ παραδέχεται ότι ένιωσε άβολα κατά το γύρισα, ιδίως στη σκηνή με το μπουκάλι. Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο της το ίδιο βράδυ σκεφτόταν «πού πήγα κι έμπλεξα».


«Είμαι φαν του Σάσα Μπάρον Κοέν και είναι πολύ χαρισματικός στο να χειραγωγεί ανθρώπους. Έπαιξα τον ρόλο που με προσέλαβαν να παίξω αλλά με θλίβει η έλλειψη αυθεντικότητας στο φιλμ. Τώρα ξέρω την "πραγματικότητα" που απεικονίζουν οι ταινίες του», σημειώνει το μοντέλο.

Αναφορικά με το γιατί την επέλεξαν ο συντελεστές της ταινίας για να υποδυθεί το «sugar baby», η ίδια πιστεύει ότι ευθύνεται πιθανώς η συμμετοχή της σε διαφημιστική καμπάνια ενός dating site για μεγαλύτερους άνδρες.

Η καλλονή είχε εμφανιστεί σε βίντεο του ιστότοπου Seeking Arrangement, που απευθύνεται σε sugar daddies, στο οποίο αναφερόταν ότι έχει σχέση με κάποιον «Ράντι» που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Who else loves #white? . . . . . . . . . . . . . . . . . #tommyhilfiger #denimjacket #denim #style #fashion #lamodel #jeanjacket #tommyhilfigerstyle #like #makeup #glamup #hair #lafashion #whitefashion #pretty #westcoast #westcoastmodel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴀᴄʏ ᴄʜᴀɴᴇʟ (@macychanelmay) στις


Παρά τις όποιες ανησυχίες της για το image της και πώς μπορεί να επηρεαστεί από το φιλμ, η Τσάνελ προωθεί αρκετά τη συμμετοχή της στo Borat 2, με αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram που ακουλουθείται από δεκάδες χιλιάδες φαν της.

Με πληροφορίες από Indiewire, Insider


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο κορωνοϊός μπορεί να «γεράσει» τον εγκέφαλο έως και 10 χρόνια!

«Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει στο protothema.gr η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα

Έρχεται η κακοκαιρία «Κίρκη»: Δείτε πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης