Ο Μίμης Πλέσσας που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1924, γίνεται 96 ετών και η Φίνος Φιλμθέλησε να τον τιμήσει με μία νοσταλγική ανάρτησή της στα social media.
Στη δημοσίευσή της Φίνος Φιλμ στο Facebook, κοινοποιήθηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία -από τη δεκαετία του’60- του Μίμη Πλέσσα αγκαλιά με τη ‘’μούσα’’ του, την αξέχαστη Τζένη Βάνου, όπου αναφέρεται: «Όταν πάψω να παράγω, θα πεθάνω», είπε ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας, πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή του στην Καθημερινή. Σήμερα, κλείνει τα 96 του χρόνια και του στέλνουμε ευχές από όλους μας, για χρόνια καλά, πάμπολλα και δημιουργικά! «Το μόνο που θέλω είναι να είμαι χρήσιμος. Όλη μου τη ζωή αυτό έκανα και μου βγήκε σε πολύ καλό. Αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνω. Επειδή εργάζομαι διαρκώς, δεν αφήνομαι».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.