Υπουργείο Πολιτισμού: Η διαφήμιση της Mercedes με τον Ρουβά δεν είχε εξουσιοδότηση
Αντιδράσεις στα social media από την ανάρτηση του τραγουδιστή, που πάρκαρε μια Mercedes στο Ηρώδειο – Το υπουργείο προαναγγέλλει κυρώσεις από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων
Χωρίς άδεια έγινε η διαφήμιση της Mercedes με τον Σάκη Ρουβά, υποστηρίζει το υπουργείο Πολιτισμού, μετά τον σάλο που προκάλεσε η σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή, που πάρκαρε ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης μάρκας στο Ηρώδειο.
«Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει το υπουργείο, προαναγγέλλοντας ότι θα επιβληθούν κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»