ΕΣΡ: Σε απολογία καλείται ο ΣΚΑΪ για το ριάλιτι Big Brother - Για υποκρισία μιλούν πηγές του καναλιού

ΕΣΡ: Σε απολογία καλείται ο ΣΚΑΪ για το ριάλιτι Big Brother - Για υποκρισία μιλούν πηγές του καναλιού

Την ερχόμενη Τρίτη το κανάλι του Φαλήρου, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις 

bigbrother_2
Εξηγήσεις για συνολικά 5 διατάξεις καλείται να δώσει ο ΣΚΑΙ στο ΕΣΡ για το ριάλιτι Big Brother. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν, στις 22 Σεπτεμβρίου, το κανάλι του Φαλήρου, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το αισχρό σχόλιο που είχε ακουστεί από παίκτη του ριάλιτι στο live streaming του.

Συγκεκριμένα ο όμιλος εξετάζεται για παράβαση διατάξεων που αφορούν την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», την «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», την «προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».

Για υποκρισία του ΕΣΡ μιλούν από τον ΣΚΑΪ


Μετά την εξέλιξη αυτή, πηγές από τον ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι ο όμιλος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για την κλήση του ΕΣΡ που αφορά στο livestreaming του Big Βrother το οποίο μεταδίδεται στο διαδίκτυο.

Το ίδιο το ΕΣΡ πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα δημόσια είχε προβάλλει την αναρμοδιότητά του όσον αφορά στο διαδίκτυο.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επιχειρεί με αυτήν την κλήση του να «κατασκευάσει» αρμοιότητες για τον έλεγχο του διαδικτύου.

Η διοίκηση του ΣΚΑΙ μιλάει όχι μόνο για υποκρισία αλλά και για επικίνδυνη κίνηση των μελών του ΕΣΡ, καθώς αν όντως υφίσταται τέτοια αρμοδιότητά τους, θα έπρεπε να διωχθούν για σοβαρή παράβαση καθήκοντος αν κανείς αναλογιστεί τι διακινείται μέσα στο διαδίκτυο όλα αυτά τα χρόνια!

image0

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης