Τον Μάρτιο έγιναν για πρώτη φορά γονείς η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης που απολαμβάνουν πλέον τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με την κόρη τους.
Η περήφανη μαμά, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε μια ''διαφορετική'' φωτογραφία της πλάι στην κόρη τους.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.