H Ζιζέλ αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

H Ζιζέλ αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Το τοπ μόντελ με σωστή διατροφή και γυμναστική διατηρεί τη φρεσκάδα, τη νιότη και το υπέροχο κορμί της

Gisele_Exof1
Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Ο λόγος για την Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ η οποία αν και πλησιάζει τα 40 μοιάζει σαν 20χρονη... Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της.

Το τοπ μόντελ που έχει τέλειες αναλογίες ακολουθεί τη διατροφή της διαλειμματικής νηστείας. Η ίδια δηλώνει φαν του μοντέλου 5:2, σύμφωνα με το οποίο πέντε ημέρες της εβδομάδας μπορείς να φας οτιδήποτε θέλεις, αρκεί τις υπόλοιπες δύο ο ημερήσιος θερμιδομετρητής να μην ξεπερνάει τις 600 θερμίδες.

Gisele1


Η διατροφή της περιλαμβάνει πολύσπορο ψωμί, μέλι, smoothie με φρούτα εποχής και καφέ χωρίς ζάχαρη.  Το μεσημεριανό της περιέχει καθαρή πρωτεΐνη καστανό ρύζι και βραστά λαχανικά.
Η μέρα της ολοκληρώνεται με μία χορταστική σαλάτα (συνήθως με τόνο και ντομάτα) και μπισκότα βρώμης ή δημητριακών. Σερβίρεται πάντα τέσσερις ώρες. πριν πέσει για ύπνο.

Για ενδιάμεσα σνακ, προτιμάει άφθονα φρούτα και λαχανικά, τα οποία καταναλώνει στη φυσική τους μορφή, αφού θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό ο οργανισμός της εμπλουτίζεται με όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται.



Κλείσιμο
Όσον αφορά τη γυμναστική είναι οπαδός της γιόγκα ενώ αφιερώνει 5 μέρες την εβδομάδα σε cardio ασκήσεις που δυναμώνουν το σώμα της και ενισχύουν τις αντοχές της. Επίσης το κολύμπι είναι από τη γυμναστική που αγαπά...

Gisele
Gisele2
Gisele3


Ειδήσεις σήμερα:

Deal με δύο γίγαντες της φαρμακοβιομηχανίας έκλεισε η κυβέρνηση του Λονδίνου για υποψήφιο εμβόλιο

To υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια για ανέγερση νέου τζαμιού στη Θράκη

Πάρτι ξανά στο χρηματιστήριο ρύπων με τις τιμές δικαιωμάτων να εκτοξεύονται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης