ΗΙωάννα Τούνη, πριν από τρεις μέρες, έτσι χωρίς λόγο είχε αποφασίσει ότι το αγαπημένο της outfit, τώρα στις μέρες της καραντίνας, είναι μόνο το λευκό της πάπλωμα. Είχε βγει γυμνή με το πάπλωμα και πόζαρε στο μπαλκόνι.
Οι παρατηρητικοί followers εντόπισαν ότι με αντίστοιχο styling είχε ποζάρει και η Νικολέττα Ράλλη στο instagram. Πρώτη όμως, τον περασμένο Νοέμβριο και μάλιστα στο Παρίσι.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις
Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του σήμερα, δεν έχασε την ευκαιρία για το απόλυτο τρολάρισμα. «Η Τούνη στα Λαδάδικα κι η Ράλλη στο Παρίσι» ανέδειξε ο παρουσιαστής και αφιέρωσε κι ένα τραγούδι ζωντανά στην Ιωάννα Τούνη. Της τραγούδησε το «Ζηλεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη σε παραλλαγή: «Ζηλεύει, ζηλεύει και από τη Νικολέττα πόζες κλέβει, να γίνει νέα Ράλλη το παλεύει…».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.