Κίνηση: Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα σήμερα στην Αθήνα - Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στους δρόμους

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα σήμερα στην Αθήνα - Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στους δρόμους

Κίνηση και μποτιλιάρισμα στην Αθήνα: Δείτε ποιοι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι για ώρες - Καλύτερη η εικόνα και  στην Παραλιακή, έπειτα από τεράστιο μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε από  ακινητοποιημένο βαγόνι τραμ

athina-mpotiliarisma_vroxi
Το τεράστιο μποτιλιάρισμα και η πολύ αυξημένη κίνηση στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής ταλαιπώρησαν σήμερα Δευτέρα επί ολόκληρες ώρες χιλιάδες οδηγούς, που κατέληξαν στον προορισμό τους έπειτα από ώρες.

Οι οδηγοί που κινούνταν στους δρόμους της Αθήνας, αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες, λόγω της απότομης αλλαγής του καιρού και της έντονης βροχής που έπληξε την Αθήνα, από νωρίς σήμερα το πρωί, δείχνοντας μπροστά από το τιμόνι  ιώβεια υπομονή, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Παρακολουθήστε LIVE η κίνηση τώρα ΕΔΩ

Ο χάρτης κυκλοφορίας της Google «έγραφε» στο «κόκκινο» για τουλάχιστον δύο ώρες, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν σε Αττική Οδό, Κηφισό, Περιφερειακή Υμηττού και άλλους κεντρικούς δρόμους.

Την ίδια ώρα,  κίνηση και μεγάλο μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Άλιμο (Λεωφόρος Ποσειδώνος και Αχιλλέως), στο ύψος της παραλίας του Αλίμου, λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, έκλεισαν και τα δύο ρεύματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω ακινητοποιημένου βαγονιού τραμ.

Αυτή την ώρα, 12:30, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, το ακινητοποιημένο βαγόνι έχει απομακρυνθεί και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, και η κυκλοφορία στους δρόμους έχει αποκατασταθεί. 

Δείτε την κίνηση τώρα μέσα από τον χάρτη της Google, ώρα 12:40 
kinisi_xoris_botiliarisma_google




Κλείσιμο
Διαβάστε επίσης: 

-Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο Μαρούσι από την κακοκαιρία - Δείτε βίντεο


-Κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού: Δείτε τη νέα λίστα 


Τα πάντα για τον κορωνοϊό: Συμπτώματα - Οδηγίες - Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης