Δίκη Τοπαλούδη, τι δηλώνει ο πατέρας για το ξέσπασμά του: Εκνευρίστηκα από τους θεατρινισμούς

Δίκη Τοπαλούδη, τι δηλώνει ο πατέρας για το ξέσπασμά του: Εκνευρίστηκα από τους θεατρινισμούς

Ο πατέρας ξέσπασε στην αίθουσα όταν όπως δήλωσε θεώρησε θεατρινισμούς τα όσα λέχθηκαν από τους κατηγορούμενους - Στις 10 Μαρτίου, στις 17 Μαρτίου και στα τέλη Μαρτίου θα επαναληφθούν οι δίκες

eleni-topaloudi-ena
Μετά το ξέσπασμά του,  λίγο πριν από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας της Τρίτης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε στο protothema.gr: «Εκνευρίστηκα και ζητώ συγγνώμη από την Έδρα του Δικαστηρίου».

«Είναι να απορεί κάποιος στο ότι ο βιασμός και τα βασανιστήρια έγιναν με την θέληση της Ελένης μου», πρόσθεσε ο πονεμένος πατέρας.

Μια ημέρα με την δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας ξέσπασε στην αίθουσα όταν όπως δήλωσε θεώρησε θεατρινισμούς τα όσα λέχθηκαν από τους κατηγορούμενους.

«Δεν είναι θέμα αδικίας αλλά θέμα έντασης και εκνευρισμού. Τώρα στα δικαστικά και διαδικαστικά που γίνονται κάποιοι προσπαθούν κάποια κόλπα, τερτίπια και θεατρινισμούς. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Ο εκνευρισμός μου προέρχεται από κάποιους που προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους, όπως ότι δεν υπήρξε βιασμός και κάτι τέτοια» είπε ήρεμος ο κ. Γιάννης.

Πατέρας Ελένης: Απορώ με το θράσος ορισμένων

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής δήλωσης, ο άτυχος πατέρας υπογράμμισε πως απορεί με το θράσος των κατηγορουμένων, να αναφέρουν ότι η Ελένη ήθελε να ζήσει όλα αυτά τα τραγικά που της συνέβησαν.

«Είναι να απορεί κάποιος στο πως δεν υπήρξε βιασμός και ότι έγινε με την θέληση της Ελένης μου, από την στιγμή που υπήρχαν μαχαιριές στο λαιμό της από πριν, υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της για να την πιέσουν, έγινε αυτό με το σίδερο και φυσικά όπως λένε αυτοί, αφου ήταν όλα με την θέληση της γιατί την πέταξαν με τέτοιον φρικιαστικό τρόπο; Αυτά ήταν που μου έφεραν ένα σημείο έντασης που όσο ήρεμος και να είναι κάποιος όταν ακούει αυτά, δημιουργείται ένα ξέσπασμα. Οφείλω ένα συγγνώμη στην έδρα του δικαστηρίου αλλά ήταν ένα παρορμητικό ξέσπασμα προς τον ένα από τους δύο κατηγορούμενους. Δηλαδή η Ελένη ήθελε, να βιαστεί, να σκοτωθεί και να την ρίξουν έτσι όπως την έριξαν, είναι παρανοϊκά κάποια πράγματα αλλά ευτυχώς η Ελληνική κοινωνία και οι Δικαστές βρίσκονται σε πολύ καλή πνευματική κατάσταση και διαύγεια και κρίνουν ανάλογα και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι δίκες επαναλαμβάνονται ανα βδομάδα κάτι που φέρνει εκείνον και την σύζυγό του σε δυσκολία μιας και είναι μεγάλο το ταξίδι τους προς την Αθήνα και αφήνουν πίσω και το παιδί τους που τους χρειάζεται.

«Στις 10 Μαρτίου, στις 17 Μαρτίου και στα τέλη Μαρτίου θα επαναληφθούν οι δίκες, δυστυχώς γιατί ξέρετε είναι η ψυχική φθορά που προκαλείτε σε μένα και την σύζυγό μου που ανα βδομάδα, ανα βδομάδα υπάρχει μια ταλαιπωρία οικογενειακή καθώς αφήνουμε το παιδί μας στο Διδυμότειχο και θα έπρεπε να βρισκόμαστε εκεί να το προσέξουμε και να το φροντίσουμε αλλα και οικονομική» είπε ο πονεμένος πατέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης