Νοσοκομείο Άρτας - ΕΣΥ: Παράνομη η αντικατάσταση του διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Νοσοκομείο Άρτας - ΕΣΥ: Παράνομη η αντικατάσταση του διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Άμεση ανάκληση της απόφασης της απόφασης ζητεί το ΕΣΥ

nosokomeio-artas
Την άμεση ανάκληση της διοικητικής πράξης αντικατάστασης του Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Άρτας ζητεί η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Νοσηλευτών ΕΣΥ ( ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ) καταγγέλλοντας την εν λόγω πράξη, ως παράνομη και καταχρηστική.

Επιπλέον, η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ καλεί τον διοικητή του νοσοκομείου να δώσει εξηγήσεις τόσο στον θιγόμενο εργαζόμενο όσο και στο σύνολο της νοσηλευτικής κοινότητας, ενώ βλέπει ότι η πράξη αντικατάστασης «υποκρύπτει κομματικούς ρεβανσισμούς, ναρκοθετεί το ήδη διαταραγμένο εργασιακό κλίμα των υγειονομικών μονάδων και επισημοποιεί μεταξύ των εργαζομένων τα φαινόμενα της ανθρωποφαγίας και της ρήξης του ιστού της αλληλεγγύης».

«Ο κ. Αθανάσιος Μιχάλης, ορίστηκε Διευθυντής της ΝΥ του Νοσοκομείου αφενός, καλύπτοντας κενή θέση και αφετέρου διαθέτοντας μια ευρεία δέσμη επιστημονικών και επαγγελματικών προσόντων. Η μέχρι τώρα δράση του και τα πεπραγμένα του αναφορικά με την αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας του νοσοκομείου της Άρτας είναι σημείο αναφοράς για όλη την Ήπειρο, αλλά και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Με βάση τα παραπάνω, η αιφνίδια αντικατάστασή του εκτός από αυθαίρετη, είναι ευθέως αδικαιολόγητη και χρήζει άμεσης ανάκλησης» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης