Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι: Ίχνη της εντοπίστηκαν στο Μαρούσι

vll

Ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 24 Δεκεμβρίου -  Είπε στους αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια

Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την επτάχρονη που εξαφανίστηκε στο Παγκράτι. Κορυφώνεται η αγωνία για την μικρή Valentine Ablavykaka, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στο Παγκράτι στις 23 Δεκεμβρίου.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και είπε στους αστυνομικούς του ΑΤ Παγκρατίου ότι το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια.

Ωστόσο, μαρτυρίες πολιτών στο Χαμόγελο του Παιδιού, έφεραν την έρευνα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Εκεί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της, εντόπισαν ίχνη της Valentine σε κάποια σημεία.


video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Artemis

Απαραδεχτοι γονείς στέλνουν μικρά παιδάκια στα super market ή στα ψιλικατζιδικα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τους έρθει όρεξη για κάτι. Μηδέ ανησυχία μηδέ ανχος. Τα βλέπω καθημερινά και πιάνεται η ψυχή μου ειλικρινά! !

Σανυ

Παράξενα τα λέει ο πατέρας που έκανε ενα 24ωρο να δηλώσει εξαφάνιση 7χρονου!

Χαριτίνη

Είμαστε στην Ελλάδα. Βγάζουν μία αναγγελία για εξαφάνιση, και έτσι και είναι αλλοδαπό άτομο μάς αρχίζουν στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Αμπλαβουκάκα, Αμπλαουκαβούκα, Αμπλαβούκα, το κυριότερο όλων το όνομα, δίνεται σε λατινική γραφή. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό το ψώνισμα. Με το επώνυμο μπροστά και το όνομα στο τέλος. Οπως δηλαδή ΔΕΝ χρησιμοποιείται στα Ελληνικά. Εδώ δυσκολεύομαι εγώ -που λέει ο λόγος- που μιλάω 3 γλώσσες, πώς θα βοηθήσουν μεγαλύτερα στην ηλικία άτομα που έχουν και παρατηρητικότητα; Πώς θα βρεθεί η μικρή Βαλεντίνα, και κάθε άλλο άτομο αν αντί να ξέρουμε πώς να την ονομάσουμε εμείς αγωνιζόμαστε να διαβάσουμε πώς στο καλό την λένε; Ρε συνέλθετε. Αφήστε τα ιδιαίτερα ξένων γλωσσών και φροντίστε να καταλαβαίνει ο κόσμος, προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει.

alex

Γράφεται έτσι γιατί όταν σημάνει το amber alert, ενεργοποιείται και η ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, που σημαίνει ότι αναρτώνται αφίσες και για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, το όνομα γράφεται έτσι, βάσει διαβατηρίου ή άδειας παραμονής. Σου λέει, μπορεί το παιδάκι να το έχουν αρπάξει και να το έχουν πάει σε άλλη χώρα.

7 χρονών

Και πήγε για ψώνια??? Μόνη της??? Από το Παγκράτι στο Μαρούσι??? Μην τρελαθούμε εντελώς...

Hope...

Ελπίζω το παιδί να βρεθεί και μετά ας ασχοληθει καποιος με αυτη την οικογενεια.

D.K

τα "σκυλιά του Χαμόγελου" ακούω από τον Π. Καρσιώτη. Υποτίθεται ότι η αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες πρέπει να διαθέτει η ίδια σκυλιά όπως και συγκεκριμένη υπηρεσία αναζητήσεων για εξαφανισμένα παιδιά κι όχι να επαφίεται η αναζήτηση ενός παιδιού ουσιαστικά σε μία ΜΚΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης