Πρόεδρος εργαζομένων Μετρό στον ΘΕΜΑ 104,6: Πιθανή η κλιμάκωση αν συνεχίζουν να πληρώνουν το μάρμαρο οι συνάδελφοι

Πρόεδρος εργαζομένων Μετρό στον ΘΕΜΑ 104,6: Πιθανή η κλιμάκωση αν συνεχίζουν να πληρώνουν το μάρμαρο οι συνάδελφοι

«Αιφνιδιαστήκαμε από την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ χωρίς να κοιτάξει τις ανάγκες τις υπηρεσιακές και τις ανάγκες των εργαζομένων» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του ΣΕΛΜΑ

metro-stasi
Στους λόγους της αιφνιδιαστικής απόφασης των εργαζομένων στο Μετρό να προχωρήσουν σήμερα, Τρίτη, σε στάση εργασίας έως τις 10 το πρωί αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών Σπύρος Ρεβύθης.

Όπως είπε αρχικά «εμείς τους έχουμε ζητήσει να καλύψουν τα κενά. Είμαστε μείον 700 άτομα από το οργανόγραμμα».

Μιλώντας για την απόφαση μετακίνησης συναδέλφων του σε άλλες από τις οργανικές τους θέσεις και την απόφαση για τη στάση εργασίας, είπε ότι «κι εμείς αιφνιδιαστήκαμε από την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ χωρίς να κοιτάξει τις ανάγκες τις υπηρεσιακές και τις ανάγκες των εργαζομένων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για «μια παρτίδα 25 άτομα και η ΣΤΑΣΥ ετοιμάζει άλλα 25 για μετακίνηση προκειμένου να κλείσει τρύπες που η ίδια έχει ανοίξει».

Ο ίδιος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο κλιμάκωσης λέγοντας «εάν συνεχιστεί το ίδιο πράγμα, να πληρώνουν το μάρμαρο οι εργαζόμενοι, τότε είναι πιθανόν να υπάρξει κλιμάκωση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης