«Σαρωτικό» ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Γηρυόνης τα ξημερώματα της Δευτέρας από την Αττική.
Οι καταστροφές στην Κινέταείναι πολύ μεγάλες με δρόμους να υποχωρούν και να μετατρέπονται σε ορμητικούς χειμάρρους με τα νερά να μπαίνουν μέσα σε σπίτια και επιχειρήσεις.
Το βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής.
Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και έχουν καταλήξει το ένα πάνω στο άλλο με τις λάσπες να έχουν γεμίσει αρκετούς δρόμους της Κινέτας.
Άλλα αυτοκίνητα έχουν καλυφθεί από τα ξύλα και τα άλλα φερτά υλικά που κατέβηκαν από τα Γεράνια όρη που κάηκαν στη φωτιά του 2018.
Σε αρκετά σημεία, δε, οι δρόμοι έχουν «εξαφανιστεί» από τη δύναμη των νερών που σάρωσαν την περιοχή ξυπνώντας μνήμες από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2018.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.