Νευροκόπι: Κοινή άσκηση Ελλήνων και Βουλγάρων κομάντος - Δείτε φωτογραφίες
Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών της Διασυνοριακής Άσκησης «BALKAN SOLIDARITY-2019»
Η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (ΗΔΕ) της διασυνοριακής άσκησης «Balkan Solidarity 2019» διεξήχθη την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στο Νευροκόπι, με τη συμμετοχή ελληνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων/ Ειδικών Δυνάμεων και των αντίστοιχων βουλγαρικών.
Παρών στην άσκηση ήταν και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ από βουλγαρικής πλευράς παρέστησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, General Andrey Botsev.
Στη συνάντησή τους, Χριστοδούλου και Botsev συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που αφορούν στη συνεργασία των δύο κρατών, καθώς και το περιβάλλον ασφαλείας στα Βαλκάνια.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.