Χανιά: Εικόνες-σοκ από το περιπολικό που... έσκασε το καλοριφέρ

Χανιά: Εικόνες-σοκ από το περιπολικό που... έσκασε το καλοριφέρ

Ο αστυνομικός, που οδηγούσε το όχημα, υπέστη εγκαύματα β' βαθμού στο δεξί του πόδι

peripoliko-Copy-768x581
Εικόνες, που προκαλούν μεγάλη εντύπωση, από το ασυνήθιστο συμβάν στα Χανιά κυκλοφορούν στο Facebook. Καλοριφέρ... εξερράγη σε αστυνομικό όχημα με τον οδηγό να τραυματίζεται και στη συνέχεια  να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός, που οδηγούσε το όχημα, υπέστη συγκεκριμένα εγκαύματα β΄ βαθμού στο δεξί του πόδι.

Εξαιτίας της έκρηξης, που σημειώθηκε την Τετάρτη, έτρεξε καυτό νερό και η καμπίνα του οχήματος γέμισε με καπνούς. Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο. 







Κλείσιμο


Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων για το περιστατικό: «Ερωτούμε, τι θα γινόταν αν το όχημα κινούταν σε Εθνική Οδό ή καταδίωκε κακοποιούς με περισσότερη ταχύτητα; Θα θρηνούσαμε συναδέλφους μας χωρίς λόγο και αιτία;..Το εν λόγω υπηρεσιακό όχημα έχει περάσει από Κ.Τ.Ε.Ο.;..Το εν λόγω υπηρεσιακό όχημα αποτελεί βασικό μέσον εργασίας των συναδέλφων μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς δουλεύει νυχθημερόν, με ένδειξη χιλιομέτρων 177854. Εν συγκρίσει βέβαια με τα υπόλοιπα περιπολικά του μισού εκατομμυρίου χιλιομέτρων, το συγκεκριμένο είναι στο στρώσιμο…»

Η ανακοίνωση -που συνοδεύεται από τις σοκαριστικές φωτογραφίες- καταλήγει: «Δεν ανεχόμαστε οι συνάδελφοί μας να μετατρέπονται σε κασκαντέρ ταινιών δράσης και το Σωματείο μας βρίσκεται δίπλα στους τραυματίες συναδέλφους μας, παρέχοντάς τους, από μέρους μας, οποιαδήποτε νομική συνδρομή μας ζητηθεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης