Κατερίνη: Μωρά ελαφάκια έγιναν βορά αδέσποτων σκύλων

Κατερίνη: Μωρά ελαφάκια έγιναν βορά αδέσποτων σκύλων

Οι έξι αγριεμένοι αδέσποτοι σκύλοι που είχαν εισβάλει στον χώρο πηδώντας την χαμηλή περίφραξη είχαν ήδη εξαφανιστεί, αφού πρώτα κατασπάραξαν δύο μικρά ελαφάκια ενώ τραυμάτισαν σοβαρά άλλο ένα μεγαλύτερο, ίσως τη μητέρα τους που προσπαθούσε να τα σώσει

elafakia-parko-dyo
Μπροστά σε μια εφιαλτική σκηνή βρέθηκε ένας περαστικός που βρέθηκε τυχαία στο πάρκο της Κατερίνης λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς είδε με φρίκη μια αγέλη αδέσποτων σκύλων να κατασπαράζει τα ελαφάκια που φιλοξενούνται εκεί χωρίς να υπάρχει κάποιος για να εμποδίσει την σφαγή!

Ο αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την Αστυνομία επισημαίνοντας ότι στο πάρκο δεν υπήρχε φύλακας, αλλά ώσπου να φτάσουν τα περιπολικά ήταν αργά. Οι συνολικά έξι αγριεμένοι αδέσποτοι σκύλοι που είχαν εισβάλει στον χώρο πηδώντας την χαμηλή περίφραξη είχαν ήδη εξαφανιστεί, αφού πρώτα κατασπάραξαν δύο μικρά ελαφάκια ενώ τραυμάτισαν σοβαρά άλλο ένα μεγαλύτερο, ίσως τη μητέρα τους που προσπαθούσε να τα σώσει!

Η τραυματισμένη άτυχη ελαφίνα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή και ο κτηνίατρος καταβάλλει προσπάθειες να την κρατήσει ζωντανή. Το άγριο περιστατικό θορύβησε τους δημότες της Κατερίνης, που ζητούν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πανέμορφων θηλαστικών από παρόμοιες επιθέσεις.
elafakia-parko-ena
elafakia-parko-dyo


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης