Σπάρτη: 42χρονος θα διακινούσε πάνω από ένα κιλό χασίς

Σπάρτη: 42χρονος θα διακινούσε πάνω από ένα κιλό χασίς

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, όπου βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού 94,60 γραμμαρίων

Sparti-xasis
Μέσω κινητού το οποίο κατασχέθηκε και ζητήθηκε άρση του απορρήτου επικοινωνιών, έκανε τις συναλλαγές του με την πελατεία του ένας 42χρονος Έλληνας κάτοικος τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης, ο οποίος φέρεται ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς σε περιοχές της Λακωνίας.

Όταν επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες τους, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, όπου βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού 94,60 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ενώ κατέσχεσαν ακόμη μετρητά ύψους 1.220 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχε κάνει, καθώς και το επίμαχο κινητό.

Ο 42χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου για τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν διέθετε συνεργούς, αλλά και για να ταυτοποιήσουν τους αγοραστές του χασίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης