Βίντεο από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη και σε σοκ η μάνα του μωρού

Βίντεο από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη και σε σοκ η μάνα του μωρού

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον πόνο και την συντριβή της γυναίκας που έχασε το δύο μηνών κοριτσάκι της μέσα στο σπίτι της από το σκύλο της - Το ροντβάιλερ άρπαξε το μωρό από το καρεκλάκι του, το έσυρε έξω και εκεί του όρμησε

mama_main1
Συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 35χρονη μητέρα του μωρού που πέθανε από τα δαγκώματα του ροντβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα χρειάστηκε να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ο φωτογραφικός φακός την αποτύπωσε να βγαίνει υποβασταζόμενη από φίλο της οικογένειας, χαμένη στον ανείπωτο πόνο της. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη προσωρινά, ενώ καθ'όλη τη διάρκεια βρισκόταν μαζί της και ψυχολόγος της αστυνομίας.

Η συντεριμμένη μάνα του μωρού που σκότωσε το Ροντβάιλερ


Όπως δήλωσε η γιαγιά του παιδιού, η γυναίκα που έχει άλλα τρία αγοράκια, ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι και προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει. Μάλιστα, μετά τη γέννα, χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας.

Σήμερα το πρωί η 35χρονη μητέρα βρισκόταν στο σπίτι και έκανε δουλειές. Ξαφνικά κατάλαβε ότι ο σκύλος της οικογένειας, ένα ροντβάιλερ που είχαν μόνιμα στο μπαλκόνι, είχε μπει στο σπίτι και είχε αρπάξει το δύο μηνών βρέφος.


Το ροντβάιλερ έσυρε το μωρό από το καρεκλάκι του στο μπαλκόνι και το δάγκωσε

Κλείσιμο
Φίλη της οικογένειας δήλωσε πως το σκυλί κατόρθωσε να ανοίξει τη σίτα του μπαλκονιού, να μπει στο σπίτι και να αρπάξει το μωράκι που βρισκόταν στο καρεκλάκι του, χωρίς η μητέρα να το αντιληφθεί. Στην συνέχεια, έσυρε το βρέφος έξω στο μπαλκόνι και του επιτέθηκε εκεί. Η ίδια γυναίκα δηλώνει πως το ροντβάιλερ εκδήλωνε ζήλεια προς το βρέφος από την στιγμή της γέννησής του και γι' αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόνι.

Δηλώσεις φίλης


Όταν η μητέρα κατάλαβε τι έχει γίνει άρπαξε το παιδί της κι έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε για το Παίδων Πεντέλης. Εκεί όμως διαπιστώθηκε πως το μωρό ήταν νεκρό και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να επανέλθει. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου άλλωστε αναφέρει πως το παιδί έφερε εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο του το σώμα: «Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Δείτε βίντεο: Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη και σε σοκ η μάνα του μωρού
Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη και σε σοκ η μάνα του μωρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης