Με μάσκα των Anonymous και κράνος διέρρηξαν το ΙΚΑ Βόλου!

Με μάσκα των Anonymous και κράνος διέρρηξαν το ΙΚΑ Βόλου!

Οι δύο νεαροί διαρρήκτες εγκλωβίστηκαν στην ταράτσα του κτιρίου

anonymous
Στην... ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στον Βόλο εγκλωβίστηκαν δυο νεαροί διαρρήκτες, ο ένας με μάσκα των Anonymous κι ο άλλος με κράνος μοτοσικλετιστή, οι οποίοι είχαν εισβάλει σε αυτό σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου.

Αφού έκαναν άνω-κάτω τα γραφεία, προσπάθησαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν ότι στο κτίριο είχε γίνει διάρρηξη και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας το περικύκλωσαν στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και κάλεσαν τον αρμόδιο υπάλληλο να τους ανοίξει την πόρτα. Οι δράστες κατάλαβαν ότι δεν είχαν δίοδο διαφυγής και κατέφυγαν στην ταράτσα, όπου εγκλωβίστηκαν και συνελήφθησαν.

Οι δυο νεαροί, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, είχαν σπάσει δύο ξύλινες πόρτες των γραφείων και είχαν διαρρήξει αυτήν του λογιστηρίου για να φτάσουν στο ταμείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε μέσα ελάχιστα χρήματα.

Οι δύο σεσημασμένοι, που είχαν στην κατοχή τους και ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και φθορά δημόσιας περιουσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης