Μεγάλες φωτιές σε Εύβοια και Αγίους Θεοδώρους - Κινητοποίηση στην Πυροσβεστική

Μεγάλες φωτιές σε Εύβοια και Αγίους Θεοδώρους - Κινητοποίηση στην Πυροσβεστική

Οριοθετήθηκαν τα μέτωπα  στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και στον Πισσώνα της Εύβοιας - Το έργο των Πυροσβεστών διευκολύνουν οι συνθήκες άπνοιας

fotia_main2
«Καλή εικόνα» παρουσιάζουν τα μέτωπα  στις δύο φωτιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτης στους Αγίους Θεοδώρους Κορνθίας και στον Πισσώνα Ευβοίας. Όπως ανέφεραν λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  οι φωτιές είναι σε εξέλιξη αλλά είναι οριοθετημένες. Το έργο των πυροσβεστών διευκόλυναν και οι συνθήκες  άπνοιας που επικρατούσαν στα μέτωπα.  

Νωρίς το απόγευμα η Πυροσβεστική κλήθηκε να δώσε «μάχη» σε δύο πύρινα μέτωπα, στον Πισσώνα της Εύβοιας και τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. 

Η φωτιά στην Εύβοια εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και για την κατάσβεσή της επιχείρούσαν 21 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, αλλά και δύο αεροσκάφη τα οποία αποσύρθηκαν λίγο μετά τις 8.00μ.μ. 


Κλείσιμο

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα στους Αγίους Θεοδώρους. Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με επτά άτομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης