Συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη που κέρδισε τον δήμο της Αθήνας έδωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, που έθιξε το ζήτημα της μεγάλης αποχής των ψηφοφόρων από τις κάλπες. Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι παρά τις διαφωνίες του με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων είναι βέβαιος ότι «θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης».
«Συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη για τη νίκη του. Παρά τις διαφωνίες μας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης. Και αυτή είναι η πραγματική κρίση για όλους μας. Το αρνητικό των εκλογών είναι η πολύ χαμηλή συμμετοχή. Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, ότι έχουμε χάσει τα μυαλά και τις καρδιές των πολιτών της Αθήνας. Και πρέπει να δώσουμε τη μάχη, μικρές και μεγάλες μάχες στις γειτονιές, καθημερινά για να πείσουμε τους πολίτες ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει καλύτερη. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.