Χανιά: Άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Χανιά: Άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Στην περιοχή της Χαλέπας - Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι όπου συζούσε - Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν έγκλημα πάθους

xania01-mesa
Ανάστατη είναι η περιοχή της Χαλέπας στα Χανιά από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί, όταν ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι όπου συζούσε. Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνηγορούν σε έγκλημα πάθους και αυτοχειρία και όχι για διπλή δολοφονία από αγνώστους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που ήταν ηλικίας 47 χρόνων φέρεται να σκότωσε την σχεδόν συνομήλικη σύντροφό του με την οποία συζούσε χωρίς να έχουν παντρευτεί και στην συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του. Γείτονες που τους βρήκαν νεκρούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η περιοχή γύρω από το σπίτι όπου συνέβη το δραματικό περιστατικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες που μπορεί να φωτίσουν τι συνέβη μεταξύ τους και οδήγησε στο τραγικό τους τέλος, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής για να κάνει αυτοψία ώστε να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για έγκλημα και αυτοκτονία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης