Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του ζεύγους Βασίλη Κικίλια-Τζένη Μπαλατσινού για τον γάμο τους που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά το φόρτο των τελευταίων ημερών με τη συζήτηση στη Βουλή μετά την κατάθεση της πρότασης μομφής στον Παύλο Πολάκη που η κυβέρνηση μετέτρεψε σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, βρήκε λίγο χρόνο για τρέξιμο στον Εθνικό Κήπο.
Ως παλαιός μπασκετμπολίστας άλλωστε ο Βασίλης Κικίλιας είναι λάτρης του αθλητισμού και της άσκησης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.