Χωρίς επεισόδια η διαδήλωση για τον Κουφοντίνα στον Βόλο

Χωρίς επεισόδια η διαδήλωση για τον Κουφοντίνα στον Βόλο

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου κρέμασαν πανό στα κάγκελα των δικαστηρίων ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας

ΠΟΡΕΙΑ-ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ-1
Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε το απόγευμα η διαδήλωση που πραγματοποίησαν στο κέντρο του Βόλου μέλη αναρχικών οργανώσεων με αίτημα την άμεση χορήγηση άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως μετέδωσε στον ιστότοπό της η ΕΡΤ, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου κρέμασαν πανό στα κάγκελα των δικαστηρίων ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας και υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Έγραψαν με σπρέι έξω από τα δικαστήρια αλλά και έξω διάφορα κτίρια, μεταξύ των οποίων και το εκλογικό κέντρο του Αχ. Μπέου, όπου πέταξαν αυγά, ενώ διένειμαν φυλλάδια σε πολίτες.

Δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί από νωρίς στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου για την αποφυγή επεισοδίων, ενώ από το πρωί είχαν τοποθετηθεί πλαστικές κορδέλες για την αποτροπή της στάθμευσης στις οδούς γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο και την πλατεία Ελευθερίας.

Η πορεία ξεκίνησα από τη πλατεία Ελευθερίας κινήθηκε διά μέουν των οδών Ιωλκού, Ιάσονος, Αργοναυτών, Καρτάλη και κατέληξε στην πλατεία Πανεπιστημίου όπου διαλύθηκε.

Με ανάρτησή τους σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αναρχικές οργανώσεις κατήγγειλαν «εκτεταμένη προβοκάτσια του Δήμου και της αστυνομίας, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και να τους κρατήσουν μακριά από τη συγκέντρωση».
Καταγραφη45





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης