Εξιχνιάστηκε διάρρηξη με λεία 90.000 ευρώ στη Ζάκυνθo
Οι δράστες είχαν αρπάξει από το σπίτι μετρητά ύψους 70.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Γερή μπάζα έκαναν οι νεαροί δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει στις 14 Μαρτίου σε ένα σπίτι στην περιοχή Αγία Τριάδα της Ζακύνθου, αλλά τους βγήκε... ξινή καθώς δυο από τους τρεις ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι αναζητούν και τον τρίτο συνεργό τους.
Οι δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 26 χρόνων και ο αναζητούμενος είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο της κατοικίας και είχαν αρπάξει από το εσωτερικό της «ζεστά» μετρητά ύψους 70.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ και μία επαναληπτική καραμπίνα. Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή, δεν βρέθηκε κάτι από τα κλοπιμαία που ίσχως έχει στην κατοχή του ο τρίτος της σπείρας.
Ωστόσο, κατασχέθηκαν ένα γυναικείο πορτοφόλι με 950 ευρώ, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα για τα οποία ερευνάται αν προέρχονται από άλλες διαρρήξεις. Οι δυο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους και σε βάρος του ασύλληπτου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.