Σκότωσε συγχωριανό του πάνω σε καβγά σε χωριό της Αχαΐας

Σκότωσε συγχωριανό του πάνω σε καβγά σε χωριό της Αχαΐας

Ενας 72χρονος σκότωσε με μαχαίρι 52χρονο με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές στο Ελαιοχώρι Αχαΐας

peripoliko
Πιο τραγική κατάληξη δεν θα μπορούσε να είχαν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ δυο συγχωριανών, οι οποίοι καυγάδισαν για μια ακόμη φορά σε μια κοινότητα της Δυτικής Αχαΐας. Ο διαπληκτισμός τους έκανε να έρθουν στα χέρια και ο ένας έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον άλλον!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης στην κοινότητα Ελαιοχώρι, απ' όπου διακομίστηκε αιμόφυρτος και σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας ένας 52χρονος άνδρας ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, υπέκυψε.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία και δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, το θύμα είχε αρχίσει να λογομαχεί με έναν 72χρονο συντοπίτη του, ο οποίος όμως του επιτέθηκε χτυπώντας τον με το μαχαίρι του. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης