Αργολίδα: Και παραχαράκτης ήταν ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων

Αργολίδα: Και παραχαράκτης ήταν ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων

Ο νεαρός είχε διαρρήξει σπίτι με λεία χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 4.000 ευρώ- Είχε πληρώσει βενζινάδικο με πλαστό χαρτονόμισμα

arrest
Πολυσχιδείς δραστηριότητες, αλλά όλες παράνομες, είχε αναπτύξει ένας νεαρός Έλληνας που ζούσε από τις διαρρήξεις σε περιοχές της Αργολίδας, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην... παραχάραξη! Τώρα, εξετάζεται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.

Ο 22χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του ότι είχε ξαφρίσει τρεις φορές το ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων μιας γυναίκας σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων και είχε διαρρήξει το σπίτι μιας αλλοδαπής σε κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, από τις 15 Ιανουαρίου. Συνολικά, είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 4.000 ευρώ.

Όμως, διαπιστώθηκε ότι στο ίδιο πρατήριο που έκλεβε συστηματικά, είχε βάλει βενζίνη στο όχημά του το περασμένο Σάββατο και είχε πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε! Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης