Από τον Ιούλιο του 2010 αναζητούσε η Αστυνομία έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τον ανακριτή Ζακύνθου, μετά την καταγγελία μιας 19χρονης ομοεθνούς του ότι την χτύπησε και την βίασε στο χωριό Καλλιπάδο.
Τότε, ο δράστης που ήταν 29 χρόνων είχε εξαφανιστεί και δεν εντοπίστηκε, παρά τις έρευνες των αστυνομικών.
Όμως, ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Αγρίνιο, το μεσημέρι της Δευτέρας, απέδειξε ότι αναζητούνταν με κατηγορίες για βιασμότετελεσμένο και σε απόπειρα, απλή σωματική βλάβη και απειλή.
Έτσι, ο 38χρονος πλέον αλλοδαπός συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου διέταξε να μεταχθεί στη Ζάκυνθο για να απολογηθεί.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.