Μυτιλήνη: Προσπάθησε να περάσει ηρωίνη σε κρατητήρια

Μυτιλήνη: Προσπάθησε να περάσει ηρωίνη σε κρατητήρια

Ο 47χρονος συνελήφθη εκ νέου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, διακίνηση και εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης

narkotika
Να βγάζει μεροκάματο πουλώντας ναρκωτικά στους συγκρατουμένους του είχε σκοπό ένας 47χρονος Έλληνας που κρατείται στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον… σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών.

Το εκπαιδευμένο σκυλί αντέδρασε θετικά όταν μύρισε τον κρατούμενο κι έτσι οι αστυνομικοί τον… «ξεσκόνισαν» με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τις τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που είχε κρυμμένες στα ρούχα του και άλλα αντικείμενα και περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 94,5 γραμμαρίων.

Ο 47χρονος συνελήφθη εκ νέου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, διακίνηση και εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει πώς έφτασαν στα χέρια του οι συσκευασίες.

*** Και στις δικαστικές φυλακές της Χίου, η έρευνα που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους αποκάλυψε ότι ένας 29χρονος αλλοδαπός κρατούμενος είχε στην κατοχή του ηρωίνη βάρους 2,9 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον κρατούμενο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης