Φάληρο: Μετά από 35 λεπτά επανέφεραν το 6χρονο αγοράκι που πήγε να πνιγεί με το λουρί του σκύλου!

Φάληρο: Μετά από 35 λεπτά επανέφεραν το 6χρονο αγοράκι που πήγε να πνιγεί με το λουρί του σκύλου!

Το αγοράκι νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένο στην Εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη

ekab-kontino
Επί 35 ολόκληρα λεπτά προσπαθούσαν οι διασώστες και έπειτα οι γιατροί να επαναφέρουν το αγοράκι που μεταφέρθηκε εχθές στις 16.15 στο νοσοκομείο Παίδων, άσφυγμο και απνοϊκό, αφού εντοπίστηκε αναίσθητο στο σπίτι του, με το λουρί του οικογενειακού σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εξάχρονο παιδί Ρουμανικής καταγωγής νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένο στην Εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το παιδί βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Φάληρο, στην οδό Σωκράτους , χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα λόγω ασφυξίας, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση, έκανε λόγο για «αυτοκτονία».

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας οι αστυνομικοί, βρήκαν τη μητέρα του παιδιού να οδύρεται. Το αγοράκι βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται ότι του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει.

Η μητέρα του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, όταν συνέβη το κακό, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το αγοράκι έχει μια αδερφή 13 ετών, η οποία, την ώρα του περιστατικού, βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης