Πήρε αναβολή το δικαστήριο για το θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Λεβεντάκη, μία 47χρονη και έναν παρατημένο σκύλο

Πήρε αναβολή το δικαστήριο για το θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Λεβεντάκη, μία 47χρονη και έναν παρατημένο σκύλο

Η δικάσιμος προσδιορίστηκε για τις 14:00 της 31ης Οκτωβρίου στο Α΄Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά 

lebedakis_sthro
Ανεβλήθη για τις 31 Οκτωβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης του θερμού επεισοδίου στην Τρούμπα του Πειραιά με πρωταγωνιστές τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, τον γιο του Γιάννη, την 47χρονη σύντροφο του αρχικαπετάνιου της εταιρείας, δύο αστυνομικούς και φόντο ένα εγκαταλελειμμένο σκύλο μέσα σε αυτοκίνητο. Αν και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ του Πειραιά και από εκεί μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για αντίσταση κατά της αρχής, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση και για αντίσταση και παραβίαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων σε βάρος της ιδιοκτήτριας του σκύλου στον εισαγγελέα, η υπόθεση δεν εκδικάστηκε καθώς το δικαστήριο έκρινε πως πρέπει να είναι παρόντες και οι δύο αστυνομικοί που φέρονται να δέχθηκαν την επίθεση από τον πρεσβύτερο και τον νεότερο Λεβεντακη. Έτσι η δικάσιμος προσδιορίστηκε για τις 14:00 της 31ης Οκτωβρίου στο Α΄Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά έτσι ώστε όλες οι πλευρές να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε άγριο ξημέρωμα στην Τρούμπα του Πειραιά.

Το επεισόδιο

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν μια γυναίκα, παρατήρησε ότι ένας σκύλος είναι παρατημένος και εγκλωβισμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην οδό Φίλωνος. Μια εναλλακτική περιοχή του Πειραιά, η λεγόμενη Τρούμπα, εκεί όπου βρίσκονταν στο παρελθόν τα ...κόκκινα φανάρια. Η γυναίκα, αμέσως έσπευσε στο Α.Τ Δημοτικού Θεάτρου και έκανε καταγγελία για το εγκαταλελειμμένο ζώο με αποτέλεσμα αστυνομικοί να μεταβούν στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Οι ένστολοι, αναζήτησαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία βγήκε από κλαμπ της περιοχής. Αιφνιδιάστηκε και ζήτησε να της δώσουν μερικά λεπτά, να επιστρέψει στο μαγαζί για να πάρει την τσάντα της. Λίγο αργότερα, γύρισε μαζί με τον 56χρονο εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και τον 31χρονο γιο του Γιάννη οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους αστυνομικούς. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες και η 47χρονη η οποία ήταν όπως είπε ο εφοπλιστής, η σύντροφος του αρχικαπετάνιου της ναυτιλιακής εταιρείας που εδρεύει στο Πέραμα, να οδηγηθούν στο τμήμα. Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, ο εφοπλιστής και ο γιος του φέρεται να τους χτύπησαν και να τους εξύβρισαν. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ ο πλοιοκτήτης με τον τηλεαστέρα γιο του (ο 31χρονος είχε συμμετάσχει πρόσφατα στο ριάλιτι show του Αντ1 με τον τίτλο Game of Love), συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης