Χειροπέδες στον εφοπλιστή Λεβεντάκη και τον γιο του: Φέρεται ότι χτύπησαν αστυνομικούς στην Τρούμπα

Χειροπέδες στον εφοπλιστή Λεβεντάκη και τον γιο του: Φέρεται ότι χτύπησαν αστυνομικούς στην Τρούμπα

Στην περίεργη υπόθεση εμπλέκονται μια γυναίκα και ο εφοπλιστής  Γιώργος Λεβεντάκης μαζί με τον γιο του, ο οποίος έχει συμμετάσχει πρόσφατα σε ριάλιτι  διάσημου καναλιού

lebedakis_sthro
Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχτηκε το βράδυ της Κυριακής στην Τρούμπα. Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα, περαστικός, αντελήφθη ότι ένας σκύλος είναι παρατημένος και εγκλωβισμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, έκανε καταγγελία  στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά ότι  στην οδό Φίλωνος 56 έχουν εγκαταλείψει σκύλο μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Η γυναίκα, στη 1  τα ξημερώματα, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στην περιοχή. 

Οι αστυνομικές αρχές αναζήτησαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία βγήκε από κλαμπ της περιοχής, με εχθρικές διαθέσεις. Ζητώντας από τους αστυνομικούς να επιστρέψει στο μαγαζί για να πάρει την τσάντα της, εκείνη γύρισε μαζί με τον 56χρονο εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και τον γιο του Γιάννη (γεννηθείς το 1987), οι οποίοι διαπληκτίστηκαν με τους αστυνομικούς.  Ο νεαρός έχει εμφανιστεί πρόσφατα στο ριάλιτι  Game of Love του ΑΝΤ1. 
gios-leventaki


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άντρες φέρεται ότι χτύπησαν τους αστυνομικούς, αφού τους εξύβρισαν.

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου συνελήφθη για αντίσταση κατά της Αρχής και του νόμου περί δεσποζόμενων ζώων, ενώ  πατέρας και γιος συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Κλείσιμο
Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεσή τους στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ο Γιώργος Λεβεντάκης ήταν επί χρόνια σύντροφος της Αντζελας Δημητρίου.
leventakis-dimitriou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης