Διέρρηξαν κυλικείο σχολείου στην Άρτα και άρπαξαν τυρόπιτες και σάντουιτς

Διέρρηξαν κυλικείο σχολείου στην Άρτα και άρπαξαν τυρόπιτες και σάντουιτς

Οι τρεις Έλληνες, δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς «φορτωμένοι» με τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον διαχειριστή του κυλικείο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών

tiropita_kourou
Άμεσα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι τρεις... πεινασμένοι νεαροί που είχαν διαρρήξει το κυλικείο ενός σχολικού συγκροτήματος στην Άρτα τα ξημερώματα της Πέμπτης και είχαν αρπάξει όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, αλλά και πλήθος συσκευασίες με διάφορα τρόφιμα.

Οι τρεις Έλληνες, δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς «φορτωμένοι» με τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον διαχειριστή του κυλικείο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στη Νέα Σελεύκεια της Ηγουμενίτσας, συνελήφθη ένας 25χρονος Έλληνας για τον οποίο προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης είχε διαρρήξει ένα τροχόσπιτο στην Ηγουμενίτσα και είχε αρπάξει εργαλεία και ένα ραδιόφωνο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο 25χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης