Κόρινθος: Με συνεργούς τρία πιτσιρίκια έκλεβε ζώα και μεταλλικά είδη

Κόρινθος: Με συνεργούς τρία πιτσιρίκια έκλεβε ζώα και μεταλλικά είδη

Το όχημα του 31χρονου κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη κλοπών

provata_zoa
Οι τρεις ανήλικοι ζωοκλέφτες που χτύπησαν μαζί με τον 31χρονο «καθοδηγητή» τους ένα ποιμνιοστάσιο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων και άρπαξαν δύο αιγοπρόβατα ήταν ταυτόχρονα και «κυνηγοί» μετάλλων.

Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κόρινθο ο «αρχηγός» και προσήχθη στην Ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι την περασμένη Παρασκευή και την Κυριακή είχαν επιχειρήσει να κλέψουν μεταλλικά αντικείμενα και ένα έπιπλο από το ίδιο σπίτι σε άλλο χωριό!

Το όχημα του 31χρονου κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες της κλοπής και της ζωοκλοπής, που βαρύνουν και τους τρεις ανήλικους συνεργούς του, οι γονείς των οποίων κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

*** Ήσυχος ότι κατάφερε να διαφύγει είχε μείνει ένας 20χρονος Έλληνας που διέπραξε τρεις κλοπές στην πόλη της Καβάλας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Λογάριασε, όμως, χωρίς τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι εξιχνίασαν και τις τρεις περιπτώσεις και τον ταυτοποίησαν.

Ο νεαρός δράστης είχε διαρρήξει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχε εισβάλει σε ένα σπίτι και ένα κατάστημα από παράθυρα που είχαν μείνει ανασφάλιστα, κλέβοντας χρυσαφικά, κοσμήματα, πέντε ζευγάρια γυαλιά ηλίου και οράσεως και διάφορα έγγραφα. Μια και το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ πολλού, ο 20χρονος δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης