Λευκάδα: Ζήτησε χρήματα για να καταθέσει ως μάρτυρας σε δίκη

Λευκάδα: Ζήτησε χρήματα για να καταθέσει ως μάρτυρας σε δίκη

Η 68χρονη υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια σε βάρος ενός 39χρονου, ότι της ζήτησε χρήματα για να καταθέσει υπέρ της

diki
Θύμα ενός επιτήδειου που ζήτησε χρήματα ως αμοιβή για να καταθέσει ευνοϊκά στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση μιας υπόθεσης που την αφορούσε, έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λευκάδα. Είχε, όμως, την προνοητικότητα να ενημερώσει αστυνομικούς για τις απαιτήσεις του.

Η 68χρονη υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια σε βάρος ενός 39χρονου, ότι της ζήτησε χρήματα για να καταθέσει υπέρ της. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και την ακολούθησαν διακριτικά στο ραντεβού της με τον δράστη για την παράδοσή τους. Μόλις εκείνος τα έβαλε στην τσέπη, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για απάτη, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες.

*** Η αγγελία που εντόπισε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών για την πώληση ενός κινητού, φάνηκε δελεαστική σε έναν 40χρονο από την Αλεξανδρούπολη που επικοινώνησε με τον φερόμενο ως πωλητή στις 22 Αυγούστου και συμφώνησαν να καταθέσει σε λογαριασμό του 100 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά. Όμως, δεν πήρε ποτέ στα χέρια του το επίμαχο κινητό, ενώ ο «πωλητής» διέκοψε κάθε επικοινωνία. Το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια και, μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 25χρονος Έλληνας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης