Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη και δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη και δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο

Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα -«Τον χτύπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς-  Πρόκειται για 55χρονο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταστηματάρχης στην περιοχή της Ομόνοιας

zak
Στην ταυτοποίηση και σύλληψη  δεύτερου ατόμου, ηλικίας 55 ετών, που φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπά τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάστωνος, στην Ομόνοια, έφτασε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καταστηματάρχη στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο άνδρας προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου και εξετάσθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον άνδρα που καταγράφηκε στο βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr να χτυπά τον Κωστόπουλο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και είναι ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου.

Σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι χτύπησε τον Κωστόπουλο, προκειμένου «να προστατεύσει τον εαυτό του, την περιουσία του και τον κοσμηματοπώλη». Μετά την παραδοχή του ότι χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη -δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε-  ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα αύριο με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης