«Μου ζήτησαν μίζα για να μην κατεδαφίσουν το αυθαίρετο», λέει ο ξενοδόχος από την Ανάβυσσο

«Μου ζήτησαν μίζα για να μην κατεδαφίσουν το αυθαίρετο», λέει ο ξενοδόχος από την Ανάβυσσο

Η επιχείρηση κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών έγινε σήμερα - Είχε καταγγείλει περίπου πριν από ένα μήνα απόπειρα εκβιασμού, αλλά δεν είχε υπογράψει την καταγγελία στην Αστυνομία

anav
Μίζα για να μην προχωρήσει η κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στο ξενοδοχείο του στην Ανάβυσσο, ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.
Η επιχείρηση κατεδάφισης έγινε σήμερα, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης επανέλαβε τον ισχυρισμό του για εκβιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε καταγγείλει στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, στις 21 Αυγούστου ότι είχε δεχθεί εκβιαστική πρόταση να δώσει μίζα προκειμένου να μην προχωρήσει η κατεδάφιση. Ωστόσο, δεν υπέγραψε την καταγγελία του, που έμεινε στο συρτάρι. Μετά τη σημερινή εξέλιξη της κατεδάφισης, η Υπηρεσία επικοινώνησε μαζί του και ο επιχειρηματίας ερωτήθηκε αν επιθυμεί να υπογράψει την καταγγελία προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα. Ο ίδιος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απάντησε ότι προτίθεται να πάει αύριο Τρίτη στην Υπηρεσία και να υπογράψει την καταγγελία.



Γκρέμισαν beach bar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης