Περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια καταγγέλλει ο «Ρουβίκωνας»
Ηγετικό στέλεχος της ομάδας κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε και άρχισε να εξαπολύει πυρά στη διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Ερεσού, ενώ αναφέρει ότι τραυματίστηκε και μία κοπέλα
Ένα περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς που φέρεται να σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων καταγγέλλει η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».
Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζίδης κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε και άρχισε να εξαπολύει πυρά στη διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Ερεσού, ενώ αναφέρει ότι τραυματίστηκε και μία κοπέλα.
Ειδικότερα, επισημαίνει:
Κάλυκες απο σφαίρες που μαζέψαμε στα εξάρχεια.Αμάξι σταμάτησε θεμιστοκλέους και ερεσού στις 11.30 το βράδυ και οι επιβάτες του πυροβόλησαν προς την θεμιστοκλέους μέσα στον κόσμο. Μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες στο ΒΟΞ. Η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή. Αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι"σύντροφοι" και μας "πρήξουν τα συκώτια". Συνεννοηθήκαμε;
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.