Εκπαιδευτικό αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας, τύπου Τ-2, κατέπεσε στις 8:50 το πρωί, επτά ναυτικά μίλια βόρεια της Σπάρτης, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Το σημείο της συντριβής προσδιορίζεται στην περιοχή Κολλίνες Αρκαδίας, στα όρια με τη Λακωνία.
Ήδη έχει εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης ζωντανός, αλλά ακόμη δεν είναι δυνατόν να προσεγγιστεί η περιοχή και αναζητείται ο κυβερνήτης του αεροπλάνου. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, της Καλαμάτας.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ένα αεροσκάφος και δυο ελικόπτερα , προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα.
Επίσης, στην περιοχή έχουν σπεύσει πυροσβέστες και προσωπικό από την αεροπορική δύναμη Τρίπολης.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.