Περιφέρεια Αττικής: Δεν γίνεται να πλαστογραφηθεί πρακτικό συνεδρίασης του Συντονιστικού

Περιφέρεια Αττικής: Δεν γίνεται να πλαστογραφηθεί πρακτικό συνεδρίασης του Συντονιστικού

Η Περιφέρεια Αττικής απαντά στις καταγγελίες του κ. Μπουρνούς ότι πλαστογραφήθηκε έγγραφο - «Το Πρακτικό δεν δύναται να πλαστογραφηθεί»

lyreio
Νέο μέτωπο μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου προκάλεσαν οι καταγγελίες του κ. Μπουρνούς ότι πλαστογραφήθηκε έγγραφο, στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και δόθηκε εντολή εκκένωσης.

Σε απάντηση που εξέδωσε, η Περιφέρεια Αττικής επισημαίνει ότι «το Πρακτικό της έκτακτης Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου που έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23/7, δεν δύναται να πλαστογραφηθεί καθώς τα Πρακτικά ενός Συλλογικού οργάνου συντάσσονται και επικυρώνονται δεόντως και αποστέλλονται στους συμμετέχοντες σε αυτό όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Στο πρακτικό περιγράφεται η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς, οι δράσεις και οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων εκείνες τις δραματικές ώρες, προσθέτει η Περιφέρεια, η οποία αναφέρει ότι το έγγραφο δεν αναφέρεται σε απόφαση «εκκένωσης».

«Το έγγραφο δεν προχωρά σε κανενός είδους αξιολογικές κρίσεις έναντι ουδενός παράγοντα ή φορέα», διευκρινίζει η Περιφέρεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης