Παγκόσμιο hashtag το #PrayforGreece: Στο πλευρό της Ελλάδας όλος ο πλανήτης για τις φωτιές στην Αττική

Παγκόσμιο hashtag το #PrayforGreece: Στο πλευρό της Ελλάδας όλος ο πλανήτης για τις φωτιές στην Αττική

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την φωτιά, πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι προσευχές και οι σκέψεις τους είναι στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα

kolasi_kineta_arthro2
Οι εικόνες της ανείπωτης τραγωδίας που άφησε πίσω του ο πύρινος όλεθρος χθες στην Αττική δεν άφησαν ασυγκίνητο τον πλανήτη, κατακλύζοντας το διαδίκτυο.

Τόσο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όσο και οι χρήστες του διαδικτύου δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες της πύρινης κόλασης επισημαίνοντας τον αριθμό των νεκρών που ξεπερνούν τους 60.

Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας, Κύπριοι, Ευρωπαίοι, μέχρι και άτομα από την άλλη άκρη της γης προσεύχονται στα social media για τους τραυματίες και τις οικογένειες των θυμάτων, χρησιμοποιώντας το hashtag #PrayforGreece ή #PrayforAthens.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την φωτιά να καίει τα πάντας, πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι προσευχές και οι σκέψεις τους είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

«Οι ευχές μας μαζί σας. Παρακαλώ μείνετε ασφαλείς» και «Οι φωτογραφίες είναι τρομακτικές. Η χώρα μου καίγεται. Ο θείος μου είναι στο βουνό και δεν θέλει να κατέβει. Έχουν βρεθεί πάνω από 50 νεκροί. Μου ραγίζει η καρδιά.», ήταν μόνο από τα χιλιάδες σχόλια που δημοσίευσαν οι χρήστες του διαδικτύου στο Twitter.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης