Μπλόκο σε αυτοκίνητο με χασίς και ice στην Ιόνια οδό

Μπλόκο σε αυτοκίνητο με χασίς και ice στην Ιόνια οδό

Στο όχημα επέβαιναν τρεις Έλληνες ηλικίας 35, 36 και 37 ετών

meth08
«Φορτωμένο» με ναρκωτικά ήταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες ηλικίας 37, 36 και 35 χρόνων, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που το σταμάτησαν για έλεγχο στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, το βράδυ της Παρασκευής.

Στο εσωτερικό του βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 37 γραμμαρίων, άλλη μια με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 4,9 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, αλλά και μια συσκευασία με μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, το γνωστό ice. Οι δράστες οδηγήθηκαν αρχικά στην Δίωξη Ναρκωτικών και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

*** Κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 2,8 γραμμαρίων, είχε στην κατοχή του και ένας 20χρονος Έλληνας στον οποίο έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα κι έτσι συνελήφθη και ανακρίνεται από την Δίωξη Ναρκωτικών.

*** Στην Σκιάθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος του νησιού ένας 38χρονος Έλληνας, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 18 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης